pondelok 19. novembra 2012

Najlepšia horúca čokoláda v meste

Včera som prekročila svoj tieň a nedala som si horúcu čokoládu s gaštanovým pyré ako vždy, ale s jahodami. Podľa mňa najlepšia čokoládovňa v Bratislave BON BON na Panskej, ako som spomínala v príspevku z októbra, opäť nesklamala.
Jahody boli čerstvé a sladké, uprostred novembra som bola veľmi pozitívne a príjemne prekvapená. Čokoláda skvelá ako vždy.

Odporúčam. Len predtým veľa nejedzte. :-) Napriek tomu, že porcia vyzerá byť malá, je veľmi sýta. Ja som včera nezvládla už ani ten malý keksík, čo sme k nej dostali.

P.S.: Všimla som si, že toto je môj tretí príspevok o čokoláde za posledný týždeň. Začnem sa trochu cenzurovať. :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...